Liiketoiminnan ja sähköisten palvelujen kehittäjä

 

Haemme nyt:

  • kokonaisarkkitehti, IT-arkkitehti
  • tuotteistaja, palvelumuotoilija
  • vaatimusmäärittelijä

 

Hakemamme henkilö voi olla joko kokenut ammattilainen tai vasta uransa alussa oleva. Kokemuksesi voi olla painottunut johonkin näistä, mutta olet valmist laajentamaan osaamistasi.

Työskentelemme toimipisteessämme Kampissa ja asiakasrajapinnassa. Kaikki palvelumme ovat tuotteistettuja, joten työskentely etenee selkeästi, ketterästi ja ratkaisukeskeisesti. Monipuoliset työtehtävät ja tapa työstää asioita yhdessä tarjoavat mahdollisuuden laaja-alaiseen osaamiseen sekä asiantuntijuutesi kasvattamiseen.

Keskitymme asiakkaidemme auttamiseen, emme byrokratiaan.

 

Vaatimukset

Kokemus liiketoiminnasta ja IT-kehittämisestä sekä sujuva suullinen  ja kirjallinen suomen taito ovat työssä tärkeitä, mutta ennen kaikkea

  • konkreettinen, analyyttinen ja ratkaisuhakuinen työskentelytapa
  • hyvät kommunikointitaidot ja todellinen halu kehittää asiakkaidemme toimintaa mm. sähköisten palveluiden avulla
  • mallinnusvälineiden ja jonkin yleisen kuvauskielen (esim. BPMN, ArchiMate, UML) tuntemusta
  • Service blue prints -osaaminen

Lisätietoja antavat Jaakko Wegelius, puh. 040 523 3580 ja Jaroslaw Skwarek, puh. 040 536 5711. Mahdolliset yhteydenotot mieluiten arkisin klo 15.30-17.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 18.3.18 palkkapyyntöineen osoitteeseen rekry@conversatum.fi.

Conversatum Oy

Conversatum Oy auttaa liiketoiminnan kehittämisessä sekä tietotekniikan hyödyntämisessä liiketoiminnassa. Toimimme ketterästi, emmekä vain puhu siitä.. Meihin luotetaan, koska sitoudumme lopputuloksen saavuttamiseen. Useat puitesopimukset ja taloudellinen vakavaraisuus todistavat työmme korkeasta laadusta. Asiakaskuntamme on laaja muutaman hengen pk-yrityksistä aina suuriin valtionhallinnon toimijoihin. Meillä jokaisen ääni tulee kuuluviin ja sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme ja toimintatapojamme. Toimipisteemme on keskeisessä paikassa Helsingin Kampissa