“Mitä tehdä, kun on aika uudistaa toimintaa ja sähköisiä palveluita? Kuinka löytää itselle sopivimmat ja kannattavimmat ratkaisut ja toteuttaa ne visuaalisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisesti ja kustannustehokkaasti?  Entä jos voisit saada kaiken helpommin? Entä jos hanke liukuisi kitkatta vaiheesta toiseen suunnittelun ensiaskelista hankintaan, toteutukseen ja ylläpitoon?”

Ratkaisuksi näihin kysymyksiin kokosimme ryhmittymän Ancore.

Ancore = Conversatum, Innotect, Oxit, Reason ja Red&Blue

Ancore on viisi toimialojensa kokenutta asiantuntijayritystä ja sen tarjoomaan kuuluu digitaalisen palvelun koko ketju: arkkitehtipalvelut, hankesuunnittelu, hankehallinta ja muutosjohtaminen, tuotteistus ja palvelumuotoilu, verkkopalvelut, käyttöliittymä- ja muu visuaalinen suunnittelu, palveluiden tekninen toteutus ja testaus, IOT- ja pilvipalvelut, hankinnan  ja kilpailutuksen tuki. Ja se, minkä kehitämme, siitä myös huolehdimme, sekä ylläpitopalvelut että jatkuva kehitys valittavisssasi.

Ancore on Hanselin sopimustoimittaja ja mukana DPS- ja pienhankinnoissa

Hanselin toimittajiksi valitut täyttävät tiukat laatu- ja luotettavuuskriteerit. DPS-hankinta ei ole sidottu puitejärjestelmän tavoin Hanselin sopimuskauteen ja se mahdollistaa kevyemmän ja nopeamman hankintaprosessin, joten sen kautta palvelun hankkiminen on sinulle vaivatonta.

Ota yhteyttä ja kysy, kuinka veisimme sinun toimintasi uudelle vuosikymmenelle! Ja jos taas tunnet olevasi Ancoren puuttuva palanen, kerro se meille!

Ancore Valtio Expossa 5.5.2020

Ancorella on oma osasto 5.5.2020 järjestettävässä Valtio Expossa Marina Congress Centerissä. Tervetuloa osastolle 37!

Digitalisaation konkretisoinnin  saa nyt yhdestä paikasta: Ancore.fi