Uusi palvelu tarvitaan pikaisesti, jotta voit tarjota asiakkaillesi helppoa ja vaivatonta  asiointia. Tiedät, mitä tarvitset, mutta hankinnan ja kilpailutuksen suuritöisyys arveluttavat. Tällaiseen tilanteeseen asiakkaamme käytti kevyttä vaatimusmäärittelypalveluamme. 

Vaatimusmäärittelytyö tehtiin reilussa kuukaudessa, nyt tarjouskilpailu on käynnissä ja uusi alusta asiakkailla heti syksyn alusta. Lisämaustetta hankintaan toi pandemian aiheuttamat lisätarpeet, jotka pystyttiin lisäämään ketterästi kesken projektin selkeinä vaatimuksina vaatimusluetteloon, joka siten voidaan antaa toimittajalle ajantasaisena. 

Määrittelytyössä ilahdutti looginen eteneminen tositilanteista standardeihin vaatimuksiin eikä etätyöskentelykään tahtia hidastanut.

Projektin aikana huomattiin työn synergiat oman toiminnan kehittämiseen ja vaatimusten lisäksi rakennettiin rautalangat ja arkkityypit.

Kun tunnet hankittavan kohteen toiminnan hyvin, niin kevyellä vaatimusmäärittelyllä etenet nopeasti suunnittelusta hankintaan. Tutustu!