Meillä on kiinnostavia töitä tehtäväksi sekä kokeneelle konkarille että juuri opintonsa päättäneelle. Entä jos aloittaisit syksyllä uusissa kuvioissa?

Määrittelijä / sähköisten palvelujen kehittäjä

Oletko jo osaava määrittelijä, mutta kiinnostunut laajentamaan osaamistasi? Määrittelijänä luot asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden vaatimusmäärittelyn siten, että tehdyn määrittelyn perusteella voidaan aloittaa hankinnan valmistelu, tehdä IT-hankinta ja käynnistää kehittämisprojekti. 

Vaatimusmäärittely antaa selkeän kokonaiskuvan liiketoiminnasta vastaaville ja toisaalta kuvaa formaalisti kehitettävän järjestelmän ohjelmistoratkaisun suunnittelua varten. Meillä olet suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaan ja sidosryhmien kanssa fasilitoivissa työpajoissa. Työpajojen perusteella kokoat dokumentaatiota sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Pidät asioiden työstämisestä yhdessä ja osaat ohjata asiakasta ja samalla huolehtia, että lopputulokset saavutetaan sovitussa aikataulussa. Analyyttinen lähestymistapa on välttämätön mm. UML-kuvausten laatimisessa. 

Meillä on ahkera, toimeen kuin toimeen tarttuva henki ja yhdessä tekemisen kulttuuri, matala hierarkia ja tiivis työyhteisö, jossa on helppoa saada ajatuksensa kuuluville. Jokainen osallistuu useisiin erilaisiin tehtäviin ja oletamme sinunkin olevan kiinnostunut laajentamaan osaamistasi vähitellen esimerkiksi asiakkaan toimintaprosessien, tietojen ja järjestelmien muodostaman kokonaisuuden kehittämistehtäviin (ns. kokonaisarkkitehtuuri). Uuden työntekijän tehtävänkuvaa täsmennetään hänen osaamisensa ja profiilinsa mukaisesti. Voit saada työksesi myös mm. palveluiden konseptoinnin, hankintojen valmistelun, hankesuunnittelun, muutosjohtamisen ja palveluiden tuotteistuksen tehtäviä. Työn kautta pystyt laajentamaan ammatillista osaamistasi vahvasti!

Odotamme sinulta
  • kokemusta IT-hankkeista ja ohjelmistokehityksestä
  • kokemusta vaatimusmäärittelystä
  • UML-kuvausten ja mallinnusvälineiden tuntemusta
  • sujuvaa suullista ja kirjoitettua suomen kielen taitoa.
Arvostamme lisäksi kokemusta joistakin seuraavista
  • konsultoiva työskentely
  • prosessien kuvaaminen ja kehittäminen
  • palvelumuotoilu, palveluiden kehittäminen ja konseptointi
  • yritys/kokonaisarkkitehtuuri (esim. TOGAF, JHS179, Kartturi)
  • tarjouspyyntöjen ja tarjousten käsittely.

Tarjoamme työn aktiivisessa yrityksessä monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien ja asiakkaiden parissa ja mahdollisuuden olla tekemässä yhä toimivampaa Suomea. Työskentelemme sekä etäyhteyksin että toimipaikassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkapyyntöineen osoitteeseen rekry@conversatum.fi 

Lisää rekrytoinnistamme täällä

Jos olet yrittäjä ja haluat tarjota palveluitasi meille, pyydämme että et lähetä työpaikkahakemusta, vaan teet vapaamuotoisen yhteistyöehdotuksen, jossa kuvaat tarjoamasi palvelut ja yhteistyötavan.