Palvelut

VANHA PALVELUT-SIVU

Palvelut yrityksille

Yritykselläsi on piileviä mahdollisuuksia, jotka odottavat löytämistä! Uudenlaiset ansaintamallit, markkinoiden muutosten hyödyntäminen sekä verkostoituminen ovat avainasemassa kun kehitetään yritysten kilpailukykyä.

Autamme käynnistämään uutta palveluliiketoimintaa sekä tehostamaan nykyistä tuotteistuksen tarjoamat edut huomioiden. Palveluiden tuotteistaminen tehdään Conversatumin menetelmässä monipuolisesti liiketoimintaympäristö, sidosryhmät, toimintaprosessit ja arvoverkostot läpikäyden.

Yritysarkkitehtuurin rakentaminen hyödyttää yritystäsi sekä toiminnallisesti että taloudellisesti.

Conversatum on asiantunteva kumppani, kun haluat kehittää liiketoimintaasi.

Palvelut julkishallinnolle

Erikoisalaamme ovat muun muassa hankesuunnittelu, hankinnan valmistelu, kilpailutuksen läpivienti ja tukeminen, kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen sekä analyysipalvelut.

Sähköinen yhteiskunta mahdollistaa uudenlaisia toimintamalleja. Olemme osallistuneet useiden onnistuneiden uusien sähköisten palvelujen rakentamisen eri vaiheisiin vaatimusmäärittelystä hankinnan loppuun saakka. Conversatumista saat osaavan ja  luotettavan tuen kilpailutuksen suunnittelusta aina tulosten arviointiin ja analysointiin.